Train porten un llarg recorregut en el món de la música de més de 25 anys i tot i que el grup ha volgut evitar fins ara un disc de grans èxits, per allò de “va ser bonic mentre va durar”, ara han decidit fer un pas endavant i recopilar en un sol treball tota la seva trajectòria musical, que va des de Drops of Jupiter, passant per Hey soul Sister, Drive by, Play that song o una nova versió de Careless Whisper amb la col·laboració de Kenny G.

Així mateix el grup té previst donar alguna altra sorpresa ben aviat, qui sap si una gira mundial.

Tracklist

- Publicitat -

Meet Virginia
Drops of Jupiter
Calling All Angels
Get to Me
Look to the Sky
Cab
Hey Soul Sister
If It’s Love
Marry Me
Save Me San Francisco
Drive By
50 Ways
Bruises
Angel In Blue Jeans
Play That Song
Call Me Sir
Careless Whisper featuring Kenny G