Rihanna ha respost el comentari d’Instagram d’una fan que li preguntava quan sortiria un dels dos nous discs que està preparant. La cantant ha afirmat que publicarà d’aquí poc R9, el seu nou àlbum. Ha afegit que ara mateix no només està creant música, sinó que també està treballant en els seus projectes de “llenceria, maquillatge, pel·lícules i un parell més de coses” que li encanten.

R9 estarà format majoritàriament per cançons de reggae i dancehall, uns estils de música que Rihanna ja va treballar a Man Down, l’any 2010, i Work, el 2016. L’àlbum comptarà amb la col·laboració dels productors Supa Dups, el qual va participar a Controlla de Drake, i R. City, el qual ha treballat amb Beyoncé. Així mateix, Kranium, cantant de dancehall, i Chronixx, cantant de reggae, també col·laboraran amb Rihanna a R9.

Al final de la resposta a la seva fan, la cantant de Barbados ha manifestat: “Quan la música estigui llesta, no m’haureu de preguntar per ella. Però ja arriba. Potser no serà avui, germana. Jo també sento el hype i mai arribarà prou d’hora”.

- Publicitat -