Una setmana més us portem les novetats musicals d’aquest inici del mes de setembre. Aquests últims set dies d’estiu diversos artistes han publicat nova música, i al Per No Dir Res t’ensenyem totes les novetats perquè no et perdis res.

La conegudíssima cantant Dua Lipa ha publicat dues noves cançons, una en solitari, Want to, i una altra amb Silk City, anomenada Electricity. Tot i ser cançons molt recents, ja ho estan petant a les xarxes. Noah Cyrus ha sorprès als seus fans amb Mad at you, en col·laboració amb Gallant. Tom Walker ha publicat Angels, una de les cançons del seu primer disc, What a time to be alive, el qual sortirà a la llum el pròxim 19 d’octubre. Altres artistes que també han publicat nova música al llarg d’aquesta setmana han estat Lukas Graham, Steve Aoki, Sigala, MØ i AlunaGeorge.

- Publicitat -