La passada primavera, el grup britànic The 1975 va anunciar la possible publicació de dos discos en pocs mesos. Amb anhel de saber si efectivament la banda publicarà el seu nou àlbum al maig, de moment podem confirmar que “A Brief Inquiry Into Online Relationships”, el primer d’aquest doble treball, sortirà a la llum aquesta tardor vinent, concretament el 30 de novembre.

“A Brief Inquiry Into Online Relationships” se’ns presenta amb una portada de fons blanc amb alguns píxels acolorits i el títol i les cançons al lateral. El disc inclou 15 temes, entre aquests “Give Yourself a Try”, “TOOTIMETOOTIMETOOTIME” i una cançó titulada com el mateix grup.

Tota la informació de l’àlbum va acompanyada amb l’anunciament de la seva nova gira, en principi centrada en el Regne Unit però que probablement s’expandeix per Europa i la resta del món ben aviat. Així esperen milions de fans amb ganes de veure el nou directe de The 1975 després de la cancel·lació de la seva última gira, precisament per gravar aquests dos discos.

- Publicitat -