El grup Twenty One Pilots es va prendre una llarga pausa al juliol de l’any passat, però des d’abril d’aquest any han començat a sortir pistes del que podria ser el retorn definitiu. Aquí està tot el que sabem amb totes les teories que han arribat a tenir els seguidors de la banda:

Juliol 2017: 
Josh va comentar que Tyler no havia pogut assistir a los APMAs (Alternative Press Music Awards) perquè estava “severing ties with dema” (Dema és un sinònim per referir-se a les torres del silenci).
Van publicar varies frases i una foto d’un ull tancat.
La foto de portada del grup es va substituir per la paraula “Silence” (silenci) escrita sobre un fons estel·lar.


21 abril 2018:
Apareix un link a la pàgina de la botiga online (dmaorg.info) que condueix a una pàgina d’error. 
Els fans han vist que les lletres en majúscules juntes formen la frase “East is up” (L’est és a dalt), i que si es junta el codi de violació amb el link inicial, s’arriba a una pàgina amb 5 imatges:
Foto 1) 013 01MOON 08
Aquest títol indica la data 8 de gener de 2013, és a dir, el dia que “Vessel” va sortir.
La imatge indica el mapa d’una torre de silenci, i si s’augmenta la opacitat d’aquesta, surt el cantó del mapa amagat amb una brúixola, que si fem cas i posem l’est a dalt (east is up), trobem que els 9 cercles interiors, tot està igual que a la portada de l’àlbum “Blurryface” (cada cercle conté una paraula que són fragments de les cançons de “Blurryface”, excepte la paraula ‘Nico’ que no s’ha trobat cap sentit).
Foto 2) 988 06MOON 18
Aquest títol indica la data 18 de juny de 1988, és a dir, el dia que Josh va néixer. 
Es tracta d’una carta que traduïda diria:
El diari de Clancy
Les perplexitats de l’horitzó de Dema no se m’havia ocorregut fins el meu novè any. Va ser aleshores quan vaig començar a contemplar lo existencial, i vaig decidir quin tipus d’impressió volia que la meva vida fes. Naturalment, per alimentar la meva esperança, vaig mirar des de la distància de la terra on havia crescut, només aquest cop amb un coneixement de l’obstrucció que la meva jove ignorància m’havia permès no veure. Ha estat allà tot el temps? Com no he pogut veure una cosa tan òbvia? Em recordo del moment diari, com la comprensió directa xoca amb una esperança única pel meu propi futur. De petit, mirava al Dema amb admiració, avui ho miro amb frustració, mentre passo cada dia fent un cop d’ull al punt més alt de la paret que ens ha atrapat aquí. Va ser sobre el meu novè any quan vaig aprendre que Dema no era la meva llar. Aquest poble, després de tot aquest temps, era la meva trampa.
Abans de comprendre, tenia un gran afecte pel Dema. Hi havia una meravellosa estructura de la ciutat que feien descansar a les meves necessitats. Els carrers i localitzacions eres dependents, i les responsabilitats del dia semblaven ser aconseguits amb un mínim esforç. Una vegada una tasca estava ensenyada i entesa, ens delectàvem en la nostra habilitat per completar les obligacions amb el temps, i ens sentíem segurs en saber que els deures de demà serien aconseguits amb la mateixa efectivitat. Tots hem treballat per representar el nostre bisbe amb honor, i sabíem que cada habitant de la regió tenia una mateixa dedicació a la consistència.
Keons reencarnava l’esperit de la seva dedicació. Dels nou bisbes de Dema, Keons va ser venerat com dur i directe, posseint la capacitat d’aconseguir la concentració, una cosa rara per la majoria de la nostra regió. Tots l’admiràvem i ens sentíem honrats de ser habitant de la seva regió. Mentre sentíem llegendes sobre la crueltat dels altres bisbes, Keons posseïa un estoic comportament que el diferenciava de qualsevol persona que hagués conegut,  estàvem tots orgullosos de servir-lo.
– Clancy”
Foto 3) 988 12MOON01
Aquest títol indica la data 1 de desembre de 1988, és a dir, el dia que va néixer Tyler.
Aquesta imatge indica un codi tecnològic que és el mateix que s’ha utilitzat per accedir a la pàgina, i si s’uneixen les tres lletres inicials del “Failed Perimeter Escape”, alguns fans han arribat a obtenir FPE (Few Proud Emotional)
Foto 4) 009 12MOON29
Aquest títol indica la data 29 de desembre de 2009, és a dir, el dia que va sortir l’àlbum “Twenty One Pilots”
En aquesta foto es pot veure la foto d’una torre amb 21 voltors, acompanyat del nom d_e_ath_eat_e_rz (menjadors de la mort).
Foto 5) 011 07MOON08
Aquest títol indica la data 8 de juliol de 2011, és a dir, quan va sortir “Regional at Best”.
A la imatge es veu a André Weil acompanyat d’un nen. André Weil va ser el fundador d’un grup de matemàtics anomenats Nico and the niners (eren 9 persones, i aquí podria estar l’explicació del novè cercle anomenat “Nico” que veiem a la foto 1).
9 maig:
S’actualitza la pàgina amb una carta nova.
Traduit, surt:
“Referir-me a Dema com la meva llar mai ha estat encertat. Dema, per a mi, simplement ha estat el lloc on he existit, o “l’espai” on m’han posat. Sempre he sentit històries sobre l’ideal d’una “llar” i la seva descripció sempre m’ha semblat càlida des del punt de vista del narrador. Hi havia una propietat romàntica al lloc que ells habitaven i que jo admirava, però amb la que mai em podia identificar.
Aquest lloc, el meu lloc, però, semblava que li faltava romanticisme i les meravelles que conten les antigues històries. Però en algun lloc entre l’ordre del ferro i la infal·lible precisió de Dema existeix un murmuri de meravelles. En aquella silenciosa meravella és on la meva ment tendeix a perdre’s. Aquesta esperança de descobriment només ha donat peu a una nova versió de mi mateix, espero, que trobarà la manera de viure el que hi ha més lluny d’aquests grans murs.
-Clancy”
Si uneixes les lletres que falten, surt “You ares till sleeping” (encara estàs dormint)
31 de maig
Una nova actualització apareix a la pàgina amb un GIF d’un guepard.
S’indica el títol 017 07MOON16 (16 de juliol de 2017)
A la part superior del GIF van passant unes lletres, que formen “UNSTILLDON’TKNOWOHISREALINAMECDOOU”, és a dir, “U still don’t know his real name, do u” (encara no saps el seu vertader nom, ho saps?), i si juntes les lletres que sobren, trobaràs Nico-Nico.
28 de juny
Es descobreixen els títols de dos cançons noves: “Jumpsuit” i “Nico and the Niners”.

 29 juny
La pàgina es torna a actualitzar i apareix una foto: 017 07MOON17 (17 de juliol de 2017, el dia en el que es creu que Blurryface va donar like a la teoria de la torre del silenci).

- Publicitat -
A la foto es poden veure 21 persones de manera molt similar com veiem els voltors, però aquest cop podem llegir “__n_ot_myo_nly_fri_en d”, és a dir, “not my only friend” (no el meu únic amic).
Els fans també van descobrir que si s’introdueix el nom de l’arxiu (2018_514_3_8) a la direcció URL surt un audio de Tyler parlant o cantant, que si s’inverteix i es posa més lent, es distingeix de manera més clara el que diu. Hi ha vàries variants, però les més escoltades són “We are banditos”, “We are lost” i “Bienvenidos”.

 1 juliol 
Actualització a la pàgina, on es veu un GIF d’un voltor, anomenat 018 07MOON01 (1 de juliol de 2018, la data de la publicació).
També surt una foto anomenada 017 02MOON12 (12 de febrer de 2017, dia dels Grammys). A la foto es pot veure una ratlla groga, acompanyada d’uns números (alguns encerclats).

Aquest dia també hi ha una nova carta de Clancy anomenada 018 07MOON01 (també el dia de la publicació).

La traducció diria:
“Una llum sense vida ens rodeja cada nit. Mai podria imaginar que alguna cosa tan lluminosa podria sentir-se tan fosca. És el resplendor que ens recorda de l’existència sense somnis a la que ens han sentenciat. Però el que jo dic sentència, altres ho accepten com a normal. Com han eliminat de manera tan eficaç els somnis dins de nosaltres? Quan els bisbes van establir el vialisme com a mandat, van revertir eficientment l’esperança amb a que molts van arribar.
Sóc l’únic que s’adona que ens han mentit? Sóc l’únic que no s’ha espantat per la noció que els nou han segrestat la nostra confiança i extingit l’esperança que una vegada va motivar la nostra existència? Solíem tancar els ulls i imaginar-nos una vida millor, ara aquesta ciutat està plena d’ulls secs atrapats en un trànsit d’obediència, sense cap tipus d’identitat. L’única llum significativa ha estat als ulls d’aquells acusats de calumnia – una visió curiosa, veure ulls brillants estrangulats per la foscor de les mans del bisbe.
A mesura que la seva penitència s’esvaeix, també ho fa el seu recorregut d’alguna cosa més. La meva esperança per alguna cosa més és tot el que tinc en aquesta tomba rígida i no deixaré que desaparegui.
-Clancy”
Els fans han descobert que si posem les dues fotos juntes, veurem que es remarca en groc la frase “We are banditos”, i que els números corresponen a la paraula “trench”
5 juliol
Una nova actualització anomenada 018 07MOON05 (data de la publicació), que es correspon a una foto de l’alba, amb la lletra “_o__ut_” (“out”, fora)
També es va publicar una carta de Clancy, anomenada 018 07MOON05 (també la data de la publicació)
Traduïda voldria dir:
“Estan adormits. La nit va trigar molt en arribar i ara estem quasi llestos. Hem estudiat als observadors, i sabem que hi ha possibilitat de passar això sense que ens vegin. Així que, no ens amagarem sinó que ens assegurarem que ens vegin a tots nosaltres. Ha passat un any des de la darrera convocatòria, i l’Assemblea dels Glorificats anual de demà serà el major espectacle que aquest taüt de formigó de ciutat hagi vist en tot l’any. Si calculem bé el temps, desviarem l’atenció dels observadors i finalment passarem això.
No hem tingut contacte, però esperem que l’altre costat sigui capaç de trobar la manera d’entrar. No estem segurs del lloc per on es troba la bretxa, però estem disposats a arriscar ser tacats i calumniats per trobar el lloc. Sabem que hem d’anar més profund i esperar per les torxes. Ells mai han vist res com això i pel matí, tot serà diferent. Estic espantat i emocionat, tot al mateix temps. Ells no ens controlen.
-Clancy”
Si mirem els quadres que hi ha a la part superior i inferior, podrem adonar-nos que ens indiquen les lletres i les línies on hem de mirar, formant així les paraules “Wake up” (desperta).
Després d’això, la pàgina va ser eliminada.
6 de juliol
A les 14.00 hora espanyola tots els subscriptors de la pàgina web van rebre un correu electrònic amb la frase “Are you still sleeping?” (Encara estàs dormint?). Això ho vam explicar fa uns dies, fes click aquí per llegir amb més detall.
i99Radio va escriure un tweet comentant una cosa sobre una nova cançó de la banda, però van rebre un missatge demanant que l’eliminessin.

 A les 17.30h la pàgina torna a funcionar, i surt un GIF d’una torxa amb el nom 018 07MOON06 (data de la publicació) i les lletres “_they_ca_ntseeFCE300”, és a dir, “They can’t see yellow” (no poden veure groc). Això pot ser una referència a la torxa que menciona Clancy a la carta anterior.

8 juliol
Una nova actualització a la pàgina amb una foto en negatiu anomenada 018 07MOON08 (data de la publicació).

La foto, quan es reverteix a normal, mostra un cos mort (l’acompanya el text “2_1_2”)
Aquest dia també surt una carta de Clancy escrita a mà anomenada també per la data de la publicació (acompanyada pel text “_note”).
Traduïda diu:
“He aconseguit sortir. Em sento més lleuger. Se que aquell lloc sempre m’havia oprimit, però per primer cop, he pogut sentir la lleugeresa que tant havia esperat. Han passat tres nits ja, i la meva respiració ha canviat. És més lenta, i més plena. És com si agafar aire aquí fora realment val la pena.
Puc veure-la darrera meu a la distancia (a Dema), i estaria mentint si digués que no està constantment al meu cap. Desitjaria poder aturar aquella por, però potser quant més lluny vagi, menys m’afectarà. Em sento traït pel que pensava que era la meva llar. Si algun cop torno a acabar allà, no seré capaç de mirar-la de la mateixa manera. 
Ells estan dormint. Estan segurs que coneixen la veritat, i continuen el seu dia amb les mateixes tasques sense sentir. Es troben junts per mirar cap amunt i per mirar fora, per entendre que això no va sobre el que hi ha “allà dins”. Això va sobre el que hi ha “aquí fora”. 
Aquest nou món em rodeja. Necessito pensar que els passejos a casa eren massius – aquests verds penya-segats m’engoleixen i em col·loquen justament en el mig.
La trinxera és bastant precària a vegades, i és fàcil cansar-se. Però és real, i és de veritat, i preferiria sempre afrontar la realitat que obeir sense pensar a una vida que algú ha creat per mi. Me he obsessionat sobre aquest món durant tant de temps que ho sento més llar que res que hagi viscut. D’alguna manera, en aquesta gran extensió em sento més protegit que mai.
El paisatge sembla interminable, he estat caminant durant hores sense ninguna evidència real que hagi baixat més. Però he vist plantes i colors aquí que no estic segur d’haver vist abans. Existeix una bellesa als llocs més estranys, -i la curiositat del que ve continua motivant-me.
Em demano qui més hi ha aquí fora. Si el que he assumit dins (de Dema) és veritat, hi ha d’haver més com jo. A vegades sento una pressió, o penso que veig alguna cosa al meu perifèric, però aixeco els ulls i no veig res. És només una altra cosa que m’espanta però que també m’emociona. Tot això confirma totes les coses que esperava que fossin veritat durant tot aquest temps.
Estic fora i em sento molt viu. A vegades estic espantat, però sempre descobrint coses noves, i no pararé. Cobreix-me! 
-Clancy”
Alguns fans han descobert que si juntes la imatge de l’alba amb les de les 21 persones i la del mort, podrien formar perfectament una foto sencera.
Aquest dia Clancy també sol·licita a Alt 93.3 (una ràdio d’Arizona) que els oients intentin endevinar la data de sortida de la nova cançó.
9 juny
Apareixen a Londres i Toronto unes pancartes amb el que sembla ser el nou logotip de la banda.

Apareix a la seva pàgina de Facebook un vídeo d’un ull una mica obert que deixa veure unes imatges.

10 juny
A les 6.00h el grup va canviar la seva foto de portada de Facebook, agafant l’antiga (on posava “Silence” i tacant-lo de groc, permetent veure només una E.

El video que va sortir ahir a la pàgina torna a sortir avui amb l’ull una mica més obert, així que permet que les imatges es vegin millor.


Per ara, això és tot el que ha passat aquests dies al voltant de Twenty One Pilots. Seguirem informant de les novetats.