Avui s’han estrenat dos de les noves cançons que indiquen la nova etapa del grup Twenty One Pilots. 

Les dos cançons formaran part del seu nou treball discogràfic ‘Trench’, que sortirà el dia 5 d’octubre d’aquest mateix any. La primera de les cançons, “Jumpsuit”, ve acompanyada d’un videoclip on apareixen molts dels elements que s’han vist aquests dies a la seva pàgina de Dema (com ara voltors, un penya-segat, el fet d’estar atrapat, el color groc…). La segona cançó, “Nico and the niners” es troba a la plataforma de Youtube com a vídeo només auditiu (no està acompanyat d’imatges en moviment ni de la lletra), però també es poden apreciar frases que hem vist a la mateixa pàgina Dema (“east is up” per exemple). També es pot veure que a les dos cançons es comenta el fet de portar un “jumpsuit”, és a dir, una granota.
També s’ha confirmat que Twenty One Pilots vindran a Espanya, encara que no a Barcelona ni cap altra ciutat catalana (actuaran el dia 15 de març a Bilbao i el 16 de març a Madrid).

A continuació podeu escoltar les dues cançons:

- Publicitat -