Panic! At The Disco es van haver de conformar amb la segona posició al Regne Unit, però als Estats Units sí que han pogut situar Pray for the wicked al número 1, després de vendre unes 180.000 unitats del disc, en la primera setmana que estava a la venda.

XXXTentacion segueix present a les llistes després del seu assassinat i puja fins al segon lloc, mentre que la tercera plaça és per Post Malone.

La notícia però la trobem a l’apartat de senzills i és que Cardi B arriba al primer lloc amb I like it, i amb aquest número 1 es converteix en la primera rapera femenina que aconsegueix dos números 1 a la Hot 100, després del que va assolir amb Bodak Yellow fa uns mesos.
La cançó està triomfant a tot el planeta, després d’agafar la base d’una peça dels anys 60 i fitxar a artistes com J Balvin i Bad Bunny, que li donen el toc llatí.

- Publicitat -