Dj Khaled no para la seva producció musical, després del “boom” que va tenir l’any passat amb el disc “Grateful”. El DJ americà estrenarà nous treballs, tot i que de moment no hi ha data de llançament anunciada. Aquest cop, vol repetir èxit amb el seu fill com a protagonista, amb “Father of Ashad”.

Aquest nou treball comptarà, com ja es va anunciar, amb la col·laboració de Beyoncé, Future i Jay-Z amb “Top Off”, ara també s’ha anunciat una súper col·aboració amb Justin Bieber amb “No Brainer”, un tàndem que repeteix després de la bona rebuda que va tenir “I’m the One”.

Aquesta aparició ha sorprés al món de la música, ja que Bieber està preparant la seva reaparició al panorama musical a finals d’any. El que està clar és que les expectatives dels nous treballs de DJ Khaled i d’aqui uns mesos de Justin Bieber deixen al públic com un nen el dia abans de reis.

- Publicitat -