La cantant Demi Lovato ha estat hospitalitzada a Los Angeles, per una suposada sobredosi, segons ha informat la premsa americana.

Fonts policials citades pel portal TMZ han explicat que la cantant va ser tractada al seu propi domicili amb un tractament d’emergència utilitzat per sobredosi de narcòtics. En arribar a casa seva els serveis d’emergència la van trobar inconscient.

No és la primera vegada que Lovato té problemes amb les drogues, ja en el passat havia estat addicte i fins i tot havia aconseguit estar sòbria des del 2012, tot i que sembla que des de fa algunes setmanes hauria recaigut.

- Publicitat -

De fet a través de la lletra de la seva última cançó Sober, podíem saber que ja no estava sòbria i que li sabia molt de greu. La lletra també diu que sent estar en aquest punt una altra vegada, i promet aconseguir ajuda, que no era la seva intenció i que ho sent per ella mateixa.

ACTUALITZACIÓ:

La família ha explicat que la cantant es troba estable i desperta. Per altra banda han apuntat que algunes de les informacions que s’han explicat en alguns mitjans no són certes, fent referència al portal TMZ que explicava que la sobredosi era d’heroïna.

La cantant ha rebut mostres de suport d’altres artistes amb l’etiqueta #PrayForDemi, que ha estat Trending Topic a Twitter a tot el món.