Demi Lovato ha anunciat a través d’un vídeo a les xarxes socials que s’identifica com a persona no binària. Per tant des d’ara mateix no s’identifica ni amb el gènere femení ni amb el masculí. Des d’ara mateix farà servir els pronoms ‘them’ o ‘they’, que en anglès s’utilitzen per a la tercera persona del plural, sense distinció de gènere.

Així ho ha explicat en el vídeo, on relata que després de mesos de reflexió, on ha aprofitat per curar-se de les seves addiccions.

Lovato ha afegit seu podcast 4D amb Demi Lovato, que sent que això representa millor la fluïdesa en la seva expressió de gènere i li permet sentir-se més fidel a la persona que és i que encara està descobrint.

- Publicitat -

Lovato també explica que l’experiència de Sam Smith, que també es va declarar no binari, l’ha ajudat a entendre qui és.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Demi Lovato (@ddlovato)