La banda sonora de The Greatest Showman continua sumant setmanes de lideratge a la llista britànica i ja acumula 20 de no consecutives, igualant les xifres d’Ed Sheeran amb Divide i aproximant-se a alguns discs dels Beatles o Elvis Presley.

Amb les vendes d’aquesta setmana, ja suma més de 911.000 còpies, només al Regne Unit, cosa que té molt de mèrit, tenint en compte les poques vendes que actualment hi ha al país.

El lideratge absolut pel que fa a setmanes el té la banda sonora de South Pacific, una producció del 1958, que va aconseguir fins a 115 setmanes al número 1.

- Publicitat -

Pel que fa a la resta de la llista, Youngblood de 5 Seconds of Summer debuta en tercer lloc, mentre que el disc sorpresa de Beyoncé i Jay-Z se situa cinquè. Al top 10 també destaquem l’entrada de Question Mark, el disc del raper XXXTentacion, assassinat fa pocs dies i que suma 74 posicions en 7 dies.

En l’apartat de senzills, el primer lloc és per Clean Bandit i Demi Lovato amb Solo, seguit per George Ezra amb Shotgun i Anne Marie amb 2002. Nicki Minaj i Ariana Grande debuten al lloc 20 amb Bed i Years & Years entren al top 10 amb If you’re over me.