La balada Perfect d’Ed Sheeran continua sent la cançó més popular de les ràdios, mesos després de la seva publicació.

Gràcies a la classificació HyperTop, hem conegut que a la darrera onada del baròmetre, corresponent a juny, Perfect es consolidava a la primera posició, sumant un punt respecte a maig. Aquesta enquesta mesura la popularitat i el grau de satisfacció dels 30 temes més emesos durant la setmana anterior a l’enquesta.

En segona posició se situen Robin Schulz i James Blunt amb Ok, seguits de Selena Gomez i Marshmello amb Wolves.

- Publicitat -

La gran perjudicada és Havana de Camila Cabello, que després de situar-se en segon lloc desapareix del rànquing. El mateix passa amb Feel it still de Portugal The Man. Una de les cançons que produeixen més saturació entre els oients és Échame la culpa de Luis Fonsi i Demi Lovato.