Ed Sheeran ha estat acusat de copiar la melodia, el ritme i l’harmonia de la cançó Let’s get in on de Marvin Gaye. Així ho assegura l’empresa Structured Asset Sales de Los Angeles que l’acusen de plagi. El 2016 ja va ser demanat per la família de Ed Townsend, co-autor de la peça, però finalment van decidir retirar la denuncia.

La balada del britànic, va ser la cançó per excel·lència del disc x, i acumula més de 1000 milions de reproduccions a Spotify i més de 2300 a Youtube, des de la seva publicació el 2014.

Si el jutge troba que hi ha delicte, Ed Sheeran hauria de pagar uns 100 milions de dòlars.

- Publicitat -

No és la primera vegada que una cançó de Marvin Gaye es veu envoltada en un cas de plagi, fa tres anys Blurred Lines de Robin Thicke, va ser acusat i condemnat a pagar 5 milions de dòlars per copiar el tema Got to give it up.