System Of A Down va donar a entendre fa mesos que s’apropava nova música, i és que els fans de la banda porten molt temps esperant nou material. Després d’un prolongat recés, la banda es va tornar a reunir al 2016 per planificar un possible nou àlbum.
No obstant això, les declaracions de la banda van quedar a l’aire, tot i tenir noves cançons preparades, els membres no aconseguien posar-se d’acord, exactament el mateix que ha passat aquest any.

Daron Malakian, el guitarrista del grup, ha afirmat que continua component cançons perquè és el que l’omple, però aquests nous temes no formaran part del repertori System Of A Down, sinó d’Scars On Broadway, banda integrada també per Malakian.

“Si no componc cançons, penso que no estic aprofitant el meu talent. Així que hi haurà nova música, ja sigui per Scars o per System, tinc molt material. System no prepara àlbums actualment, així que aquest és el projecte a través del qual llançaré les meves cançons.” Declara Daron Malakian referint-se a Scars on Broadway.

- Publicitat -