Ja fa 15 anys des de que System of a Down van publicar el seu últim disc i tot i que alguns dels membres del grup tenen ganes de publicar noves cançons, el seu vocalista Serj Tankian no acaba de trobar el moment de fer-ho.

Al llarg d’aquests anys hi ha hagut tota classe d’informacions sobre el nou disc del grup, des de l’apareguda a finals del 2018 on el baixista del grup explicava a una entrevista que estaven treballant en noves cançons amb SOAD, però que mai han arribat a veure la llum. En aquella entrevista es parlava també de les baralles internes, però revelava que només eren rumors i que era molt estrany que encara no tinguessin un nou disc al mercat.

Recentment el bateria de la banda John Dolmayan preguntat sobre si estaven més a prop o lluny de treure nou material, deia que estaven lluny a causa de problemes interns. Sembla que s’estaven apropant molt i que tenien prop de 12 cançons però ara no creu que ho puguin arribar a editar.

- Publicitat -

De moment l’únic segur és un concert el 22 de maig a Los Angeles al costat de Korn, Faith no More o Helmet.