El 20 de maig es celebrarà a Estats Units la gala de premis Billboard i ja s’ha anunciat que Janet Jackson rebrà el Billboard Icon Award en homenatge a la seva carrera. Nou anys després de la seva última actuació a la televisió, Janet tornarà a cantar en directe davant les càmeres durant la gala de premis.

La més petita dels germas Jackson, va iniciar la seva carrera com a membre del grup The Jacksons, des de llavors ha tingut una àmplia trajectòria profesional com actriu i com a cantant i ha arribat a publicar fins a onze àlbums d’estudi.

Després de 8 anys sense publicar cap disc, al 2015 va presentar el seu últim àlbum d’estudi “Unbreakable”. Tot i que no va registrar grans vendes, actualment Janet Jackson es troba en mig d’una gira per Estats Units “State of the World Tour” en homenatge al disc. Gira que pararà per asistir a la gala de premis Billboard.

- Publicitat -