Aquesta tarda, el cantant britànic James Bay ha presentat a presentat el seu nou tema “Slide” en directe a la Ràdio Beats 1. Tot i que l’artista ja ha cantat la cançó en varis concerts, avui n’ha presentat la versió oficial interpretant-la en directe a la ràdio.

El nou disc de James Bay, “Electric Light” sortirà a la venda el proper 18 de març però l’artista porta mesos avançant cançons de l’àlbum com “Wild Love”, “Pink Lemonade”, “Us” i per últim “Slide”.

Bay, ha publicat al seu canal de YouTube els vídeos oficials de les tres cançons promocionals del nou disc. Encara que el seu tema més recent “Slide” no aparegui a la seva pàgina oficial de la xarxa, el single està disponible a vàries plataformes com iTunes i Spotify.

- Publicitat -

James Bay interpretant “Slide” en directe a Danforth Music Hall