El nou disc del cantant Charlie Puth ‘Voicenotes’ sortirà el dia 11 de maig amb una nova imatge de portada. La primera cançó que es podrà escoltar és “The Way I Am”, una cançó escrita pel mateix artista amb JKash i produïda per ell. Aquesta cançó, parla sobre algunes de les seves inseguretats respecte a la fama: “Potser que em posi una mica nirviós, potser ja no surto de casa, sento com si ja no mereixo això, la vida ja no és el que era. Perquè tot el que vull fer és aguantar a algú però ningú mai vol conèixer a algú. Si mires davall de la superfície, estimada sóc una mica insegur”

Aquesta és una de les cançons més importants i personals de l’artista, i ho comenta al seu compte de Twitter: “Espero que no només la gaudiu, sinó que quan l’escolteu, us doneu compte de que vosaltres i jo no som tan diferents. Tot el món passa per les mateixes coses, pensa els mateixos pensaments, però les experimenta de maneres úniques”.

A més d’aquesta nova cançó, de l’àlbum ja han sortit 5 altres temes: “Attention”, “How long”, “If you leave me now” amb Boyz II Men, “Done for me” amb Kehlani i “Change” amb James Taylor.

- Publicitat -

A continuació podeu escoltar “The Way I Am”: