El segon disc dels britànics Years & Years es dirà Palo Santo i arribarà el 6 de juliol. Així ho ha comunicat la banda d’Olly Alexander a través de les xarxes socials, on a més ha estrenat la portada, ha compartit els títols de les cançons i algunes imatges curioses a Instagram.

De moment n’hem pogut escoltar la cançó Sanctify, que ni de bon tros ha tingut la mateixa repercussió que King, el seu gran hit. Acumula uns 20 milions de reproduccions a Spotify i es manté al top 40 del Regne Unit.

El grup ha compartit també un tràiler del disc, dirigit per Fred Rowson i narrat per l’actriu Judi Dench.

- Publicitat -

Tracklist

01 Sanctify
02 Hallelujah
03 All for You
04 Karma
05 Hypnotised
06 Rendezvous
07 If You’re Over Me
08 Preacher
09 Lucky Escape
10 Palo Santo
11 Here (Interlude)
12 Howl (Bonus Track)
13 Don’t Panic (Bonus Track)
14 Up in Flames (Bonus Track)