La cantant australiana Kylie Minogue, que està en plena promoció del nou disc Golden, acaba de fer public el videoclip amb la versió llatinitzada de Stop Me From Falling, a la que col·labora Gente de Zona com ja es tenia previst a causa d’unes filtracions fetes fa uns mesos quan rodaven el mateix videoclip.

En aquest videoclip, a part de poder veure a Kylie pronunciar algunes paraules amb espanyol, podem veure una Kylie molt divertida la qual participa en una festa de carrer amb el so de serenata de fons i el ball característic de Llatinoamèrica com a protagonista. Aquest videoclip es presenta dues setmanes després de la presentació del disc Golden, tema el qual forma part aquest senzill i s’ha de veure si això a la llista de vendes d’Anglaterra ha estat la primera setmana al Top 1 i la següent solament va baixar fins al 4t loc., uns resultats que no veia des del 2010 amb Aphrodite.

- Publicitat -