El cantant de Green Day, Billie Joe Armstrong ens dóna una sorpresa presentant una nova banda de la qual formarà part, The Longshot.

El californià no sap estar-se quiet i rere l’increïble èxit del seu anterior treball amb Green Day, Revolution Radio, amb una gira que ha recorregut els millors escenaris del món i l’estrena de God’s Favourite Band, un recopilatori de les millors cançons de Green Day i dues noves.

Però si, Billie Joe ha decidit crear una banda de la qual només se sap el nom del grup, el títol de l’àlbum, Love Is For Losers, i alguna fotografia que ha deixat a les seves xarxes socials amb una estètica molt pròpia d’ell, amb un toc dels noranta punk.

- Publicitat -

Estarem alerta de totes les novetats que publiqui a través de les seves xarxes socials i del compte que us animem a seguir a través d’Instagram, @TheLongshot.