La jove cantautora SUU publica el pròxim 6 d’abril el seu primer disc, Natural (Halley Records, 2018) després de triomfar a xarxes socials com Instagram o a Youtube. Les xarxes socials han estat una alenada d’aire fresc per a la música. Un nou mitjà de comunicació entre seguidors i artistes ideal per a descobrir noves veus com la dolça i autèntica SUU, que darrere de l’àlies a Instagram i Youtube de @tontaca13, acumula gairebé 50.000 seguidors.

La seva frescor i sinceritat l’han dut a presentar el seu primer disc sense filtres, Natural, que ha estat enregistrat amb alguns dels músics més destacats del país.

Natural és un àlbum regnat per l’amor i la seva puresa. Parla d’amor en l’amistat, en la parella i cap a un mateix, sempre amb frescor i claredat. Amb pinzellades de reggae, rock i pop, entre d’altres, ha aconseguit crear un popurri d’estils diferents a cada cançó donant molta força a les lletres i a les històries que expliquen.

- Publicitat -

El primer videoclip que presenta es titula “Lligar no és lo teu”, una cançó especial per a la SUU, ja que va ser la primera que va penjar a Youtube fa anys i la que posteriorment ha provocat que enregistri el seu primer disc.

Natural es publicarà a les plataformes digitals l’1 d’abril i arribarà a les botigues el 6 d’abril i el divendres 13 d’abril, la SUU el presentarà en directe a l’Apolo, en el marc del Curtcircuit.