Steven Patrik Morrissey conegut per ser un cantant i compositor britànic, ha utilitzat imatges de les càrregues policials de l’1-O  per projectar-les mentre interpretava el tema “Who will protect us from the police?” En concret es van mostrar les imàtges que es van enregistrar davant el Mercat del Guinardó, van ser emeses al concert que ‘artista va fer a Leeds, una de les parades de la seva gira pel Regne Unit.

No és la primera vegada que Morrisey expressa la seva opinió sobre el conflicte català, de fet tres dies després del referèndum es va pronunciar per demanar la seva independència i ara utilitza la seva cançó per denunciar l’abús de força a les càrregues policials.

L’excantant dels Smiths també va manifestar el suport cap a l’independentisme a la presentació del seu nou disc “Low in High School” a la BBC amb aquestes declaracions: “Free Catalonia from Spain. Free everybody from Spain”.

- Publicitat -