Després de dos anys sense estrenar treball, el britànic Morrisey estrena aquesta setmana el primer senzill oficial del seu nou àlbum de versions, California Son, que inclourà tributs a artistes com Bob Dylan i Joni Mitchell entre d’altres.

‘Wedding bell blues’, el primer dels tres senzills llençats fins al moment, compta amb una col·laboració de primera categoria, doncs és Billie Joe Armstrong, cantant del grup de punk rock Green Day, l’encarregat d’acompanyar a Morrissey en el que serà el seu dotzè disc en solitari.

Armstrong i el que fou cantant de The Smiths versionen per a l’ocasió la cançó popularitzada el 1969 pel grup The 5th Dimension.

- Publicitat -

Tot i que no serà fins al 24 de maig que podrem escoltar l’àlbum sencer, us deixem de moment amb aquesta nova cançó que de segur farà l’espera més fàcil.