Massive Attack handecidit deixar Facebook després que passat dissabte dia 17 de març, els diaris  The New Tork Times i  The Observer fessin una investigació conjunta i sortís a la llum que una consultora que havia treballat per a Donald Trump havia manipulat les dades de 50 milions d’usuaris d’aquesta xarxa social.
Cambridge Analytica ja s’havia fet anteriorment amb una base de dades obtinguda des de Facebook i la va usar sense permís per elaborar i produir diferents estratègies electorals als Estats Units. 
Massive Attack ha deixat un tweet on deien: “Vista la contínua indiferència de Facebook per la vostra privadesa, la seva falta de transparència i el menyspreu de la rendició de comptes – Massive Attack es retirarà temporalment de Facebook”, així que de moment qualsevol novetat serà al seu web.

- Publicitat -