“Blurryface”, que és l’últim àlbum que han estrenat “twenty one pilots” ha sigut certificat per la RIAA (Associació d’Indústria Discogràfica dels Estats Units), cosa que és tot un mèrit tenint en compte que és el primer treball d’estudi que aconsegueix que totes les seves cançons hagin sigut rectificades.

El disc dels americans a més, ha sigut 3 cops multiplatí amb més de 3 milions de vendes mundials. Així que només queda felicitar al duo format per Tyler Joseph i Josh Dun, i esperar al seu nou disc que, com ja vam comentar, corren rumors de possibles dates i col·laboracions.

01. heavydirtysoul – Platinum
02. Stressed Out – 7x Multi-platinum
03. Ride – 4x Multi-platinum
04. Fairly Local – Platinum
05. Tear In My Heart – 2x Multi-platinum
06. Lane Boy – Platinum
07. The Judge – Gold
08. Doubt – Gold
09. Polarize – Gold
10. We Don’t Believe What’s On TV – Gold
11. Message Man – Gold
12. Hometown – Gold
13. Not Today – Gold
14. Goner – Gold

- Publicitat -