James Bay ha estrenat avui el videoclip del seu nou single “Pink Lemonade” el segon senzill de l’àlbum “Electric Light” que sortirà a la venda el proper 18 de març.

Fa dues setmanes el cantautor britànic va publicar al seu canal de YouTube l’actuació on presentava “Pink Lemonade”, un nou tema amb un estil completament diferent a “The Chaos and The Calm” l’àlbum que el va portar a la fama al 2015.

Al videoclip podem veure l’artista des de pilotant una nau espacial feta per ell mateix fins a lluint una samarreta cenyida de brillants mentre actua amb la seva banda. Segons les seves declaracions el vídeo està inspirat en la seva infantesa amb la intenció de donar-li un toc seriós i despreocupat a la vegada.

- Publicitat -

Amb un estil totalment renovat James Bay ha triomfat amb el videoclip de”Wild Love”, el primer senzill del seu nou disc, el va estrenar el mes passat i ja ha superat els quatre milions de visualitzacions a YouTube.