Després dels quatre avançaments que van publicar a principis d’any (You Are Here, Shades of Blue, Out of the Pool She May, She Might), la banda americana estrena el cinquè tast del nou àlbum amb For You Too, un tema al més pur estil del grup.
La cançó hipnotitza als seus fans amb una guitarra i una bateria aparentment optimistes que contrasten amb la calma amb què es canta la lletra d’un senzill marca de la casa. For You Too, acompanyada de les quatre prèvies publicacions, obre les portes del nou àlbum recordant-nos aquell so indie tan característic de la banda, el qual no es repetia des del disc Fade (2013).
El nou i prometedor àlbum, There’s A Riot Going On, sortirà a la llum el pròxim 16 de març i el grup el presentarà a la península amb una actuació al Mad Cool Festival el dijous 12 de juliol. Podeu adquirir les entrades aquí.
- Publicitat -