Els nord-americans Five Finger Death Punch anuncien i avancen temes que sonaran en el seu nou àlbum, “And Justice for None”.

Rere l’estrena del disc recopilatori commemorant els 10 anys de trajectòria, la banda de metal anuncia que el pròxim 18 de maig estrenaran el treball que comptarà amb 11 cançons noves i dues que ja van veure la llum en “A Decade of Destruction”, a més, tindrà 3 cançons que, com solen fer, només es podran adquirir si es compra la versió Deluxe. El llistat de cançons serà el següent:

 1. Trouble (Bonus)
 2. Fake
 3. Top of the World
 4. Shaim Pain
 5. Blue and Black
 6. Fire in the Hole
 7. I Refuse
 8. It Doesn’t Matter
 9. When the Seasons Change
 10. Stuck In My Ways
 11. Rock Bottom
 12. Gone Away
 13. Bloody
 14. Will the Sun Ever Rise
 15. Bad Seed (Bonus)
 16. Save Your Breath (Bonus)
Amb aquest ja sumarien el seu setè àlbum, i rere el gran èxit de “Got Your Six”, el seu últim CD abans del recopilatori, podem esperar un gran àlbum d’una de les grans bandes metal del moment. Mentre, podem anar gaudint de “Gone Away”, un dels temes que ja van estrenar, però que sonarà en el nou treball.

- Publicitat -