Després del final de l’era Blurryface amb el videoclip de Heavydirtysoul, el grup estatunidenc no ha donat gaires senyals de vida, tret d’algunes publicacions misterioses a Twitter amb imatges del que sembla un ull tancant-se com a foto de perfil del seu compte oficial.
Tot i això, gràcies a Wikipedia hem pogut veure algunes filtracions que, tot i que poden no ser veritat, donen un fil d’esperança als de la Clique.

La data
Fa temps es va rumorejar l’11 de febrer com data de sortida del nou disc, fet que ja és impossible i que fa que dubtem encara més. Tot i això, s’espera que s’anunciï alguna cosa aviat i que el misteriós àlbum surti sobre l’estiu.

El títol
També els rumors parlaven sobre un títol: “Silence”, tot i que tampoc acaba de ser fiable del tot, unes declaracions del bateria del grup, Josh Dun, que va fer quan recollia un premi a Celeveland, enforteixen la idea: “Tyler wishes he could be here, but he’s actually severing ties with dema”. Malgrat que no sembli que aporti res nou, resulta que “dema” significa “Torre de silenci”.

- Publicitat -

Com sonarà? 
En una entrevista, el vocal del grup, Tyler Joseph, va reconèixer que havia estat jugant a l’estudi durant la gira i que volia fer una cosa menys accelerada que Blurryface i més centrada en el contingut líric, fet que pot recordar als primers àlbums del grup. A més, en la mateixa entrevista va destacar com serien aquestes lletres: “Hi ha parts de l’homònim respecte a la producció i veus que es perceben com incorrectes. Però té l’autenticitat, la lletra, l’entrega i el coratge de la composició. M’agradaria tornar a portar a TOP a això. És complicat fer cançons lentes i vull tornar a fer-ho“.

Encara haurem d’esperar per saber si hi ha notícies, àlbum, gira o simplement algun senzill. Per fer l’espera més amena, aquí us deixem l’últim videoclip de l’era Blurryface.