El cantant britànic Elton John acaba de comunicar que el mes de setembre iniciarà una gira mundial de 3 anys, on oferirà fins a 300 concerts, els últims que farà en directe, ja que no pensa tornar a fer més gires.

La intenció del cantant és passar més temps al costat de la seva família, tot i que ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors i ha explicat que es troba bé de salut i que pensa continuar publicant nous discs.

A través d’un vídeo en directe des de Youtube, el cantant ha explicat que ha tingut una carrera increïble, que va començar amb 17 anys, motiu pel qual considera que és un bon moment per deixar-ho.

- Publicitat -

Les dates europees tindran lloc entre el 2019 i el 2020 i segons NME, hi hauria concerts en algunes ciutats espanyoles, tot i que de moment cap de catalana.

GIRA ELTON JOHN

NORTH AMERICA – Fall 2019 – On Sale from December 7, 2018
Anaheim * Baltimore * Bossier City * Calgary * Charlotte * Chattanooga * Des Moines * Edmonton * Eugene * Grand Forks * Green Bay * Greenville * Indianapolis * Las Vegas * Lexington * Long Island * Madison * Manchester * Newark * Memphis * N. Little Rock * Oklahoma City * Peoria * Regina * Salt Lake City * San Francisco * Saskatoon * Sioux Falls * Tacoma * Wichita * Winnipeg * Vancouver

UK – 2019/2020 – On Sale September 2018
Plymouth * Cardiff * Brighton * London * Liverpool * Leeds * Aberdeen * Glasgow * Sheffield * Birmingham * Newcastle * Nottingham * Manchester

EUROPE – 2019/2020 – On Sale TBA
Paris * Bordeaux * Marseille * Lyon * Nimes ** Madrid * Zaragoza * Valencia * Palma * Malaga * Seville ** Cologne * Mannheim * Leipzig * Berlin * Hamburg ** Rome * Lucca * Bologna * Milan ** Faro * Lisbon * Oporto ** St Petersburg * Moscow ** Tel Aviv ** Oslo ** Stockholm ** Helsinki ** Vilnius ** Riga ** Tallinn ** Wroclaw ** Budapest ** Graz * Linz ** Liechtenstein ** Bern ** Andorra

ASIA – November/December 2019 – On Sale from November 1, 2018
Tokyo * Hong Kong * Singapore * Seoul * 

SOUTH AMERICA – 2020 – On Sale September 2019
Sao Paulo * Rio de Janeiro * Belo Horizonte * Porto Alegre * Buenos Aires * Santiago

AUSTRALIA & NEW ZEALAND – Late 2019, early 2020 – On Sale November 26, 2018
Sydney * Melbourne * Brisbane * Adelaide * Perth *