El britànic s’ha convertit en el cantant més venut del 2017, en vendre més de 9,6 milions de còpies de Divide, que el situen a molta distància del segon classificat, Kendrick Lamar amb 3,6 pel seu treball Damn. En tercera plaça se situa Drake amb More Life. Entre els més venuts del 2017 també trobem Taylor Swift amb gairebé 3 milions per Reputation, Bruno Mars, The Weeknd, Rag’n’Bone Man o Post Malone.

Ed Sheeran a més veu com el seu anterior disc X, ven més d’1,6 milions de còpies a tot el món.

Així ho ha detallat United World Charts, a través del rànquing que aglutina les principals llistes de tot el planeta.

- Publicitat -

La música britànica segueix dominant, després de dos anys amb Adele com a gran vencedora amb 25, que aquest any ha sumat 1,5 milions i la situen a la posició 16.

Pel que fa a les cançons la que acumula més punts en streaming és Shape of you d’Ed Sheeran amb uns 16 milions, seguida de Despacito amb Justin Bieber que suma uns 13 milions. El tercer lloc és per Something just like this de Chainsmokers i Coldplay amb 7 milions, seguit de Bruno Mars amb That’s what I like i There’s nothing holding me back de Shawn Mendes, ocupa el cinquè lloc. Perfect, tant en la versió original com amb duet, se situa en sisena plaça.