Ed Sheeran és l’home de moda i prova d’això, el nou número 1 que ha aconseguit aquesta setmana amb Divide, el seu disc, editat a principis d’aquest any i que de nou es posiciona com el més venut al Regne Unit, impulsat per l’èxit de Perfect, amb duet de Beyoncé o des d’avui també del tenor Andrea Bocelli.

En una setmana escassa de novetats discogràfiques, el pèl-roig ha tornat a liderar, superant a Sam Smith que ha caigut al segon lloc. Pink puja fins a la tercera plaça amb Beautiful Trauma, mentre que Rag’n’Bone torna a entrar al top 10 amb Human.

Els senzills també estan dominats per Sheeran, en aquest cas amb Perfect en col·laboració amb Beyoncé.

- Publicitat -

La segona posició és per la clàssica All I Want For Christmas is You de Mariah Carey, que mai encara havia arribat tan amunt com aquest any. S’haurà de veure si serà capaç de liderar en la setmana de Nadal.

Wham escalen fins al tercer lloc amb Last Christmas, aconseguint també una de les seves màximes posicions.

La resta de posicions estan monopolitzades per cançons de Nadal.