Morrissey acaba de presentar Spent The Day In Bed, el primer senzill de Low in high school, el nou disc del cantant britànic que arribarà el 17 de novembre i que ja es pot reservar a la xarxa.

El disc ha estat produït per Joe Cicharelli i inclou 12 cançons.


- Publicitat -

1. My Love I’d Do Anything For You
2. I Wish You Lonely
3. Jacky’s Only Happy When She’s Up On The Stage
4. Home Is A Question Mark
5. Spent The Day In Bed
6. I Bury The Living
7. In Your Lap
8. The Girl From Tel-Aviv Who Wouldn’t Kneel
9. All The Young People Must Fall In Love
10. When You Open Your Legs
11. Who Will Protect Us From The Police?
12. Israel