El cantant de Soundgarden, Chris Cornell ha mort als 52 anys per causes desconegudes. Segons el seu representant, Brian Bumbery, l’artista va morir a Detroit durant la nit, on estava de gira amb Soundgarden.

Ha estat una mort sobtada i inesperada, fet que ha provocat un fort cop tant a la família com als seus amics. En el comunicat que han emès, expliquen que s’investigaran les causes de la defunció.

Cornell va ser un dels referents de la música rock, liderant el projecte Soundgarden, Audioslave o també el súpergrup Temple Of The Dog.

- Publicitat -

En solitari havia editat 5 discs, l’últim d’ells, Higher Truth, fa 2 anys. Actualment estava immers amb una gira amb Soundgarden i demà tenia previst tocar a Columbus.

A la xarxa han aparegut alguns vídeos del seu últim concert.

ACTUALITZACIÓ 18 MAIG NIT

Les últimes notícies apunten que es podria tractar d’un suïcidi. Així ho han apuntat fonts policials, que afirmen que un amic de la família, va trobar el cos de Cornell al lavabo de l’habitació de l’hotel, després de que la dona del cantant li demanés a aquest amic que s’assegurés de veure com es trobava. El director de la policia de Detroit, ha explicat que van rebre una trucada d’emergència a la mitjanit, però quan van arribar a l’hotel, no van poder fer res per salvar-li la vida i van indicar que havia mort ofegat, com a conseqüència de la cinta que li van trobar al voltant del coll.

ACTUALITZACIÓ 19 MAIG NIT

La dona del cantant posa en dubte que Cornell es volgués realment suïcidar, ja que estimava la vida i feia poques hores havien fet plans de futur. Vicky Karayiannis ha explicat que el seu marit prenia Ativan, un medicament per tractar l’ansietat i la depressió i que una sobredosi accidental hauria pogut provocar que se suïcidés. Minuts després del darrer concert, la seva dona va parlar amb Cornell, que parlava malament i que li havia explicat que s’havia pres més dosis de les recomenades. Posteriorment Karayiannis va parlar amb seguretat i els hi va demanar que li fessin una revisió. L’advocat de la família també comparteix aquesta història i creu que realment Cornell no sabia el que feia.

S’haurà d’esperar a la resta de proves i investigacions per aclarir els detalls d’aquesta tràgica mort.