Drake ha estat el gran vencedor dels Billboard Music Awards en aconseguir fins a 13 estatuetes, entre elles les de millor artista, millor artista masculí o millor disc per Views. Amb aquestes xifres, supera el rècord d’Adele, que va rebre 12 premis el 2012.

Beyoncé va ser la guanyadora en l’apartat femení, tot i que no va fer acte de presència, a causa del seu estat de gestació. Així mateix també va rebre un reconèixement pel seu disc Lemonade.

Zayn va ser reconegut el millor artista revelació, superant a Alessia Cara o Lukas Graham. Twenty One Pilots, van ser uns altres dels més premiats i es van alçar amb el guardó de millor duet.

- Publicitat -

The Chainsmokers, Coldplay, Metallica o el Can’t stop the feeling de Justin Timberlake, van ser alguns dels que també van rebre algun premi.

La gala ens va deixar un bon grapat de moments musicals, el més destacat el de Céline Dion, que va tornar a cantar My heart will go on, per celebrar els 20 anys de Titanic. També Cher, va celebrar els seus 71 cantant a una gala per primer cop en 15 anys.

Miley Cyrus va interpretar en clau country el seu nou èxit Malibu, Nicki Minaj va fer un popurri dels seus últims èxits, Camila Cabello va estrenar en directe Crying in the club i també vam poder veure actuacions de Julia Michaels, Lorde, Imagine Dragons, Halsey, Drake o Bruno Mars. Ed Sheeran va entrar en directe des de Xile, per cantar Castle on the hill.

Pots consultar tots els guanyadors clicant aquí.

ACTUACIONS: