DJ Khaled ha assolit aquesta setmana una fita històrica per ell, com és el número 1 de la llista de senzills del Regne Unit, i tot gràcies a I’m the one, la cançó on col·laboren Chance the rapper, Lil Wayne, Quavo i sobretot Justin Bieber, que ha estat el que ha empès la cançó fins al capdamunt de la llista.

Precisament Justin Bieber també ha aconseguit una altra gran fita a la llista britànica, en situar en quart lloc el seu remix de Despacito, l’èxit global de Luis Fonsi, que aquesta setmana també ha ocupat la mateixa posició a la llista americana, un fet que no succeïa amb un tema cantat en castellà, des de La Macarena de Los del Rio.

Per la seva banda, Kygo i Ellie Goulding debuten al lloc 34 amb First Time i Katy Perry situa Bon Appétit a la posició 40.

- Publicitat -

En àlbums, Ed Sheeran segueix en primera posició per novena setmana amb Divide, mentre que Gorillaz debuten al segon lloc amb Humanz.