El segell Petits Miracles ens ha informat que el mes de gener, editaran els nous treballs de Pantaleó, anomenat L’Apartament i de Coriolà, que portarà per nom La tremolor.
El primer a arribar serà el dels Pantaleó, el dia 13 de gener. El disc agafa el nom del primer tema del treball, una cançó de so premonitori que va desencadenar la gamma de colors amb la qual treballarà el grup a partir d’ara.
Convivint en un estiu immortal s’entrellacen les nou històries de temàtica heterogènia que defineixen un estil pop més perfilat, directe i despreocupat.

El 20 de gener arribarà La Tremolor, el segon disc dels Coriolà, on proposen un pas més enllà en la sonoritat del grup: textures més elèctriques, ritmes més contundents i, per primera vegada, pinzellades d’electrònica. Un treball on es confirma la voluntat inconformista de la banda.
Les deu cançons d’aquest nou treball giren al voltant del concepte de la tremolor, ja sigui entesa com a sacsejada, com a debilitat, però també com a fortalesa.

- Publicitat -