Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, publica el tercer àlbum d’estudi després d’un procés intens de creació de dos anys de reflexions i una recerca sonora que s’allunya dràsticament del pop lluminós i vitalista que ens tenia acostumats.

Una separació de parella i una situació personal complexa van generar a l’artista la necessitat de posar música i paraules en un moment d’inflexió vital acompanyat d’una profunda preocupació pel col·lapse climàtic.
Buscant el seu amor propi i l’equilibri amb el seu entorn inicia un diàleg constant entre el seu jo més personal i la naturalesa que l’envolta, amb les seves contradiccions i els seus punts en comú.

El tercer disc de Pantaleó ha estat autoproduït per Gerard de Pablo, amb el suport de Jordi Masana. Enregistrat a Temps Record i a Bucbonera Studios, mesclat per Panxi Badii i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Records. El projecte compta, a més a més, amb les col·laboracions de les veus d’Anaïs Vila, Henrio (Enric Verdaguer), Anna Gual i Mazoni.

- Publicitat -

“Afluents” s’editarà també en vinil i estarà disponible a totes les plataformes digitals i en CD a les botigues aquest divendres 10 de setembre.