Des de fa algunes setmanes, alguns mitjans han apuntat que els francesos Daft Punk, estarien preparant el seu retorn als escenaris pel 2017 i ara molts es fan ressò, d’una web que ha aparegut i que s’anomena Alive 2017, que sembla que segueix la línia temporal amb els dos discs en directe que la formació va publicar anteriorment després de fer un parell de gires, Alive 1997 i Alive 2007.

La pàgina oculta una sèrie de números, 23, 05, 33 i 22, que estan generant tot tipus de teories entre els seguidors del grup. Fins i tot un d’ells ha revistat el codi font de la web, identificant números que podrien confirmar coordenades de diferents ciutats com París, Los Angeles, Londres, Eivissa o Nova York.

El web també presenta el text “Wake date 2016-10-27”, apuntant la possibilitat que aquell dia s’anunciï alguna cosa.

- Publicitat -

De moment no hi ha confirmació oficial que el web sigui del grup, o que sigui una farsa molt ben orquestrada.