Radiohead han aconseguit aquest divendres el número 1 d’àlbums al Regne Unit amb A moon shaped pool, fet que ha provocat que Red Hot Chili Peppers, s’hagin hagut de conformar amb la segona posició amb The Getaway. El número 1 de la banda de Thom Yorke, es produeix després d’una setmana on el disc ha passat del lloc 85 fins el primer, després de 7 setmanes de la seva publicació.

Altres novetats dins el top 10, són el tercer disc de Jake Bugg, On My One, a la quarta plaça, mentre que l’aventura africana de Mumford & Sons s’ha situat en sisè lloc.

En senzills, Drake suma una onzena setmana liderant amb One Dance, tot i que a molt poca distància del segon classificat, Kungs amb This girl, que es queden un cop més al segon lloc.
S’ha de dir que les onze setmanes de Drake no són encara rècord absolut al primer lloc. Encara hauria de superar les 14 setmanes del Bohemian Rhapsody de Queen, les 15 de Love is all around de Wet Wet Wet, les 16 de Bryan Adams amb Everything I do, i el rècord absolut, que està en 18 setmanes que va assolir el crooner Frankie Laine, l’any 1953 amb I Believe.

- Publicitat -