Why are you ok, és el cinquè treball de Band of Horses, produït per Jason Lytle de Grandaddy. El disc inclou 12 cançons.

Spotify

Wrong Crowd és el segon disc de Tom Odell, que va llogar un petit apartament a Nova York, per preparar el treball. L’ha produït Jim Abbiss, que anteriorment havia treballat amb Adele o Arctic Monkeys.

- Publicitat -

Spotify

Peter Bjorn and John tornen amb Breakin’ point, una col·lecció de 12 cançons, que suposa el primer treball en 5 anys.

Spotify

La banda de rock alternatiu Kongos, presenten Egomaniac, un conjunt de 13 peces, que parlen sobre el que fa referència el títol del disc.

Spotify

Last year was complicated, suposa la tercera aventura en solitari de Nick Jonas, inclou les col·laboracions de Tove Lo, Big Sean o del productor Max Martin entre altres.

Spotify

Clean your clock, és un directe de Motörhead, que va tenir lloc a Munic, durant la gira dels dies 20 i 21 de novembre de l’any passat, un mes abans de la mort del cantant Lemmy.

Spotify

Garbage tornen als seus inicis musicals amb Strange little birds, un disc format per 11 temes, entre els quals destaquen Empty o Even though our love is doomed.

Spotify

El tercer disc dels australians The Temper Trap és Thick as thieves, on col·laboren Justin Parker (Lana Del Rey), Ben Allen, Pascal Gabriel, i Malay (Frank Ocean).

Spotify

Twentyears, és un disc de rareses i temes inèdits dels històrics Air, format per dos CD’s, on s’inclouen temes en directe i algunes col·laboracions.

Spotify

Paul McCartney publica una extensa compilació de 67 temes, tant de l’etapa en solitari com amb Wings.

Spotify