The 1975 han aconseguit situar el seu segon disc, I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it, com a número 1 tant al Regne Unit com als Estats Units. En aquest segon país, amb unes vendes superiors a les 108.000 unitats, que no està gens malament, per una banda de rock alternatiu. A més 4 de les seves cançons, formen part del top 20 de la llista rock.

El segon lloc és per Adele, mentre que el tercer l’ocupa Rihanna amb Anti. En quarta plaça, trobem el segon treball de Macklemore & Ryan Lewis amb poc més de 50.000 còpies venudes de This unruly mess i’ve made.

Sense cap mena de dubte, una de les sorpreses de la setmana, ha estat la pujada de Kelly Clarkson a la sisena posició, i és que fa tot just 7 dies, estava situada al lloc 120. Aquesta gran pujada es deu a la gran actuació que va fer al programa American Idol, que li ha proporcionat la pujada més gran dels darrers 5 anys.

- Publicitat -

De fet en l’apartat de senzills, el tema Piece by Piece, també entra dins del top 10, situant-se en vuitena posició.

La llista segueix encapçalada per Rihanna & Drake amb Work, seguits de Justin Bieber amb Love Yourself i Twenty One Pilots amb Stressed out.