Gwen Stefani ha aconseguit situar This Is What the Truth Feels Like, com a número 1 de la llista Billboard 200, amb tan sols 84.000 unitats venudes. Xifres més que suficients per atrapar per primer cop el número 1, al marge de No Doubt. Curiosament el seu anterior disc, The Sweet Escape va debutar en tercera posició, això sí amb unes vendes molt superiors, 243.000 còpies. I és que fa 10 anys, es venien molts més discs que no pas ara.

El segon lloc l’ocupa Jordan Smith amb Something beautiful, seguit de Rihanna i Adele.

Pel que fa als senzills, Work de Rihanna i Drake, suma una sisena setmana al primer lloc, seguits de Lukas Graham amb 7 Years, que se situen segons, per davant de Justin Bieber amb Love Yourself, que cau al tercer lloc. En quart trobem Flo Rida amb My House i Twenty One Pilots, cinquens amb Stressed out.

- Publicitat -

Dues entrades al top 10, amb Meghan Trainor i NO, al sisè lloc, i per altra banda, Mike Posner amb I took a pill in Ibiza, en desena plaça.