Sembla que fos ahir. Sembla que fa dos dies del primer concert de Els Pets. Dos dies que s’han anat allargant fins avui, deixant que ens facin companyia mentre tastem primers amors i primeres festes, de nits inoblidables oblidant maldecaps a base de cançons d’ aquelles que només saben fer ells, de les que et fan pensar i ballar al mateix temps.

No volem però posar-nos nostàlgics. Bona part del mèrit de poder complir aquest aniversari amb bona salut, ha estat la voluntat del grup de no mirar enrere i reinventar-se contínuament. Per això en varen crear per aquest any tan especial un espectacle nou : ELS PETS –  TRESPUNTZERO . Es tracta d’un espectacle on la Banda de Constantí es reforça per primer cop i de manera estable  per una secció de corda i vent: La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda el grup vol defugir molt conscientment de lectures en clau simfònica per anar a buscar nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’oblidada.

El disc es podrà adquirir demà mateix a totes les botigues.

- Publicitat -

Tracklist

1.    Sortiràs al carrer
2.    No n’hi ha prou amb estimar-se molt
3.    A batzegades
4.    Agost
5.    Soroll
6.    Blue tack
7.    Com anar al cel i tornar
8.    Dissabte
9.    Calaixos que no obriré
10.   Por
11.   Feliç
12.   El que val la pena de veritat