Manel, han posat títol al seu nou disc, que es dirà Jo competeixo. Serà el relleu d’Atletes, baixin de l’escenari. El nou treball, ha estat produït per Jake Aron.

El disc ha estat enregistrat durant els darrers mesos de l’any passat, en dues etapes. Una primera a un estudi instal·lat en una antiga església prop de Woodstock, fet que fa entendre la nova imatge que el grup va presentar a les xarxes socials. La segona a l’estudi de Jake Aron, situat a Brooklyn. Finalment, s’ha masteritzat a Sterling Sound de la mà d’un habitual de Rihanna, Madonna o Drake, en Chris Gehringer. El resultat són onze cançons, que redefineixen el seu so, amb matisos electrònics.

El dia 11 de març, es presentarà el primer senzill del disc, Sabotatge, una de les onze cançons que podrem trobar en el disc, que sortirà el 8 d’abril. Des del mateix 11 de març, es podrà reservar en digital, amb la descàrrega de dues cançons d’avançament, en disc, firmat pels membres del grup, o en edició limitada doble vinil i disc.

- Publicitat -

La banda catalana, ja ha anunciat els primers concerts, entre ells al Primavera Sound, on ja no queda cap entrada disponible. Posteriorment, els veurem al Vida Festival o al Canet Rock, entre altres.

Més info al web del grup.

Tracklist

 1. Les cosines
 2. Cançó del dubte
 3. Arriba l’alba a Sant Petersburg
 4. La serotonina
 5. Temptacions de Collserola
 6. M’hi vaig llançar
 7. L’espectre de Maria Antonieta
 8. BBVA
 9. Sabotatge
 10. Avança, vianant
 11. Jo competeixo