Adele no té aturador i aquesta setmana suma 100.000 còpies més de 25, només als Estats Units, on ja suma la seva desena setmana no consecutiva.

25 tan sols és el cinquè disc en aconseguir tantes setmanes el primer lloc, una fita que anteriorment només havien aconseguit, Taylor Swift amb 1989 i Fearless amb 11 setmanes, la banda sonora de Frozen amb 13 setmanes, tot i que el rècord absolut és de la mateixa Adele, que va aconseguir fins a 24 vegades el número 1 amb 21, el seu anterior disc.

Rihanna guanya una posició amb Anti, que suma 88.000 unitats i se situa segona, mentre que Justin Bieber és tercer amb Purpose.

- Publicitat -

En senzills, poques variacions respecte a la setmana passada, amb Rihanna & Drake, que repeteixen al primer lloc amb Work, seguits de Love Yourself de Justin Bieber i Stressed out de Twenty One Pilots.