Kesha està vivint una situació molt dura des de fa més d’un any, amb judicis i sense la possibilitat de fer noves cançons. Ara, s’ha volgut explicar a través de les xarxes socials, on ha emès un comunicat, poc temps després de l’aparició d’un vídeo antic, on la mateixa cantant negava els suposats abusos que havia patit a càrrec del seu productor Dr Luke.

Fa pocs dies, la cantant perdia la batalla legal, i no ha parat de rebre mostres de suport, fins i tot la mateixa Taylor Swift, li ha donat una bona quantitat de diners, perquè pugui fer front a totes les despeses judicials.

Per la seva banda, Dr Luke, ha deixat clar que no ha mantingut cap contacte sexual amb la cantant, que considera com una germana petita per ell.


Comunicat de Kesha:

- Publicitat -

Estic més que agraïda per tot el suport que he rebut de tot el món. Les paraules no poden expressar realment el que he sentit, llegint i veient com d’increïble ha estat la gent amb mi. No em puc creure que tanta gent de tot el món, es prengués part del seu temps per mostrar-me el seu suport i estima. Altres artistes, han arriscat les seves carreres per ajudar-me i els hi estaré agraïda sempre.

Tot el que jo volia, era fer música sense por, sense estar atemorida, sense patir abusos. Aquest cas, mai ha estat sobre negociar el meu contracte discogràfic, mai va ser sobre aconseguir un contracte més gran. És sobre com deslliurar-me de la persona que m’ha sotmès a aquests abusos. Estaria disposada a treballar amb Sony, si fan el correcte i em deslliuren de tot el que em lliga a la persona que m’ha sotmès a aquests abusos. Però arribats a aquest punt, això ja no és només sobre la meva batalla personal. Penso en totes les noies joves d’avui, i no vull això per la meva filla o per les vostres, i per totes les persones, que han tingut por a ser castigades, si deien que estaven patint abusos, sobretot d’una persona en posició de poder.

Per desgràcia, no crec que el meu cas, estigui donant confiança a la gent per explicar-ho i aquest és el problema. Però només vull dir que si heu patit abusos, no tingueu por d’explicar-ho. Hi ha llocs, on us podreu sentir segurs. Hi ha gent que us ajudarà. Sóc molt feminista, però davant de tot, sóc humanista. Crec que en el suport entre els éssers humans, per estar tranquils. Estem tots junts en això. No esteu sols. Us estimo, gràcies.

ACTUALITZACIÓ:

En les darreres hores, Sony s’ha pronunciat al respecte, i ha dit que no pot anul·lar el contracte entre Dr Luke i Kesha, perquè no és part directa del seu contracte. Com que Kesha, no va signar el contracte directament amb Sony, sinó amb Kemosabe Records, que forma part de Sony, es veuen incapaços legalment de fer res.