Twenty One Pilots estan d’enhorabona i és que el seu últim tema, Stressed Out, ha sumat 4 llocs i s’ha situat a la novena posició de la llista de senzills dels Estats Units amb la seva alternativa proposta. El tema forma part de Blurryface, el seu darrer treball.

Una llista de senzills que continua encapçalant Adele, per desena setmana consecutiva amb Hello. Hem de remuntar-nos al 2010 amb Rihanna i Calvin Harris, per trobar una artista femenina que hagi aguantat tantes setmanes al primer lloc. El rècord absolut, tant masculí com femení, el té Mariah Carey, que va resistir 16 setmanes amb One Sweet Day, això sí, amb la col·laboració de Boyz II Men.

En l’apartat dels àlbums, 25 continua al primer lloc per sisena setmana, que ja acumula prop de 7,5 milions de còpies des del seu llançament. En segon lloc continua Justin Bieber amb Purpose.

- Publicitat -

Els mencionats Twenty One Pilots, veuen com el seu disc suma 8 llocs i se situa en tercera plaça, en una setmana rodona per la formació nord-americana.