Bon Jovi està acabant d’ultimar els detalls del seu nou disc, This house is not for sale, el primer disc que arribarà després de 32 anys amb Universal Records, companyia amb la qual el passat mes d’agost va publicar el disc Burning Bridges.

El disc s’està gravant com el primer treball Runaway, la banda ha tornat als seus inicis. El grup estava acostumat a gravar els temes per separat en diferents estudis i aquest cop això ha canviat i s’ha gravat amb tots els membres presents en les fases de gravació.

El disc s’espera pel mes de març i no inclourà les guitarres de Richi Sambora, que va deixar el grup l’any 2013. Sí que trobarem el bateria Tico Torres i David Bryan als teclats. Completen el grup, Hugh McDonal, que està des del 1994 i els guitarristes Phil X i el recent fitxatge de Matt O’Ree, que substitueix a Bobby Bandiera.

- Publicitat -